Vásárlástól való elállás, Cseregarancia

Cseregarancia és visszaküldési feltételek:

Mit tegyek, ha nem megfelelő méretet választottam?

Átvételt követő 3 munkanapon belül jelezd azt emailben felénk, ahol egyeztetni tudsz a csere lehetőségéről. Ha az árucsere lehetősége adott, akkor eredeti csomagolásban, hordatlan ép állapotban és címkével küld vissza a terméket saját költségeden a címünkre, és mi a csere terméket az egyeztetésnek megfelelően küldjük a megadott szállítási címére. Erre egyszeri alkalommal díjmentesen van lehetőség.

Visszafizetési garancia: (amennyiben a csere lehetősége nem adott) 

A termékeket eredeti, hiánytalan és kifogástalan, hordatlan, ép állapotukban sértetlen csomagolásban áll módunkban visszavenni. Termékek visszaküldése esetén a visszaküldött csomag tartalmazzon egy bankszámlaszámot melyre vissza utaljuk a termékek vételárát, és az általunk kiállított számlát. Bankszámlaszám hiányában, arra a számlaszámra utalunk vissza ahonnan az utalás érkezett.
A visszautalás csak a termék vételárára vonatkozik, és 14 munkanapon belül kerül sor rá.

A vásárlástól való elállási jog:

Raktár készlet esetén 

A megrendelőnek joga van a vásárlástól, tizennégy munkanapon belül, indoklás nélkül elállni, mely joga az áru átvételének napjától datálódik. Kötelesek vagyunk a vásárló által , a termék(ek)re kifizetett összeget teljes egészében visszatéríteni, legkésőbb az elállást követő 14 munkanapon belül. (miután az árú visszaérkezett hiánytalan ép állapotban)
Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket a megrendelő viseli, elállási jogának gyakorlása miatt.

Megrendelt termékek esetén 

Cégünk alapvetően egyéni megrendeléseket teljesít. Előre le nem gyártott ruhákat megadott, mérettábla alapján termék fotókon keresztül rendelnek meg általunk a vevőink. Ezért a megrendelt termékek esetében A vásásárlástól való elállás jogát nem lehet érvényesíteni. Minden esetben a csere garanciát tudjuk érvényesíteni. 

A webáruházunkban történő megrendeléseket csak 18 évét betöltött vásárlónak teljesítjük. A vásárló a “Jogi feltételek” elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. Amennyiben a megrendelt termék készlethiány miatt nem áll rendelkezésre vagy egyéb indok akadályozza a webáruház szerződésben vállalt kötelezettségét, úgy erről köteles a vásárlót tájékoztatni.

Megjegyzés:

Cégünk Angliában bejegyzett egyéni vállalkozás. A rendelés leadásával ön tudomásul veszi ez a tényt és elfogadja a fent leírtakat.

Regisztrációs szám: 
Sole Trader Registration No. 2587973884