Vásárlástól való elállás, Cseregarancia

Cseregarancia és visszaküldési feltételek:

Mit tegyek, ha nem megfelelő méretet választottam?

Átvételt követő 3 munkanapon belül jelezd azt emailben felénk, ahol egyeztetni tudsz a csere lehetőségéről. Ha az árucsere lehetősége adott, akkor eredeti csomagolásban, hordatlan ép álapotban és címkével küld vissza a terméket saját költségeden a címünkre, és mi a csere terméket az egyeztetésnek megfelelően küldjük a megadott szállítási címére. Erre egyszeri alkalommal díjmentesen van lehetőség.

Visszafizetési garancia: 

A termékeket eredeti, hiánytalan és kifogástalan, hordatlan, ép állapotukban sértetlen csomagolásban áll módunkban visszavenni. Termékek visszaküldése esetén a visszaküldött csomag tartalmazzon egy bankszámlaszámot melyre vissza utaljuk a termékek vételárát, és az általunk kiállított számlát. Bankszámlaszám hiányában, arra a számlaszámra utalunk vissza ahonnan az utalás érkezett.
A visszautalás csak a termék vételárára vonatkozik, és 14 munkanapon belül kerül sor rá.

A vásárlástól való elállási jog:

A megrendelőnek joga van a vásárlástól, tizennégy munkanapon belül, indoklás nélkül elállni, mely joga az áru átvételének napjától datálódik. Kötelesek vagyunk a vásárló által , a termék(ek)re kifizetett összeget teljes egészében visszatéríteni, legkésőbb az elállást követő 14 munkanapon belül. (miután az árú visszaérkezett hiánytalan ép állapotban)
Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket a megrendelő viseli, elállási jogának gyakorlása miatt.

A webáruházunkban történő megrendeléseket csak 18 évét betöltött vásárlónak teljesítjük. A vásárló a “Jogi feltételek” elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. Amennyiben a megrendelt termék készlethiány miatt nem áll rendelkezésre vagy egyéb indok akadályozza a webáruház szerződésben vállalt kötelezettségét, úgy erről köteles a vásárlót tájékoztatni.