GYIK

Gyakran ismétlődő kérdések:

RUHÁZATTAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK
– Nem vagyok biztos a méretekben, XL-2XL-3XL, melyik a számomra megfelelő méret?
 A megfelelő méret kiválasztásához, megtalálod a mérettáblát felötlve, de ha biztosra szeretnél menni, Facebook oldalunkon készséggel állnuk rendelkezésedre, hogy a megfelelő méretet kiválasszuk számodra.
ITT: https://www.facebook.com/Duciland/
– Mit tegyek ha nem megfelelő méretet választottam?
Átvételt követő 3 munkanapon belül jelezd azt emailben felénk, ahol egyeztetni tudsz a csere lehetőségéről. Ha az árucsere lehetősége adott, akkor eredeti csomagolásban és címkével küld vissza a terméket saját költségeden a címünkre, és mi a csere terméket az egyeztetésnek megfelelően küldjük a megadott szállítási címére. Erre egyszeri alkalommal díjmentesen van lehetőség.
RAKTÁRKEZELÉS
– A webáruházban található összes termék azonnal elérhető, és vihető?
Nem, csak a RAKTÁRKÉSZLET ,,fül,, alatt található termékek. Minden hónapban fix időpontokban rendelünk, minden hónap második és negyedik szerdáján. Ekkor adjuk le összesítve az addig beérkezett megrendeléseket. Az oldalunkon található összes termék elérhető, ezekben a jól kiszámítható fix időpontokban rendeljük meg. Hozzánk 1,5 hét alatt érkezik meg a termék, ha épp nincs raktáron. utána kézbesítjük a terméket GLS futárral illetve lehet személyesen átvenni opcionálisan.
REGISZTRÁCIÓ
– Regisztrálnom kell a weboldal használatához?
Nem, vendégként is vásárolhatsz és fizethetsz anélkül, hogy regisztrálnál.
– Milyen előnyökkel jár a regisztráció?
Egy fiók regisztráció után, a következő rendelésnél már nem kell újra kitöltened az adatokat, mert a rendszerünk tárolja azt, így könnyű dolgod lesz. A biztonságod érdekében a bankkártya és fizetési adataidat nem tároljuk.
FIZETÉSI MÓDOK
– Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket?

Erre több lehetőséged is van:

1.) Bankkártyával a PayPal felületén PayPal regisztráció nélkül.
Erről bővebben súgót találsz a fizetési lehetőségek fül alatt.
2.) PayPal átutalással, regisztrált PayPal fiókkal

– Mikor kell fizetni?
Fizetni a megrendelés elküldésekor kell. Minden esetben,a megrendelésekor kell a termék ellenértékét és a szállítási költséget kifizetni. Küldeni fogunk egy rendelésösszesítő és fizetés megerősítő email üzenetet is.
BIZTONSÁG
– Biztonságos a weboldalon történő vásárlás?
A fizetéskor a rendszer 128 bites Secure Sockets Layer (SSL) titkosított biztonsági oldalra továbbítja adatait. A kártyaadatok megadásának pillanatában rendszerünk biztonságos módban van, hogy megvédjük adataidat.
Tekitsd meg a PayPal-t: A PayPal automatikusan titkosítja a bizalmas információkat Secure Sockets Layer protokoll (SSL) segítségével. Mielőtt regisztrálna vagy bejelentkezik a PayPal webhelyére, szervereink ellenőrzik, hogy jóváhagyott böngészőt használ-e, amelyik SSL 3.0 vagy újabb verziót használ.
Amint az információ elérte a PayPal webhelyet, egy olyan kiszolgálón él, amelyet fizikailag és elektronikus úton erősen őrzött. A PayPal szerverek egy elektronikus tűzfal mögött vannak, és nem kapcsolódnak közvetlenül az internethez, így a személyes adatai csak az engedélyezett számítógépekről érhetők el.