Blog

Duciland ÉlményNap belépő

4000 Ft8500 Ft

A belépő a rendezvényre 14 éves korig díjtalan.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Jegyvásárlási információk!

Minden esetben akár utalásos , akár bankkártyás fizetéssel történik a vásárlás a pénztárban a szállítási opcióknál a SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGET kell kiválasztani!

A sorszámozott jegyeket, MINDEN ESETBEN emailben küldjük el. Oda amit a rendelés során megadtok. Ha több jegyet vesztek akkor az összes jegyet arra mailre küldjük.

Ne fizessetek feleslegesen szállítási költséget. (Duciland oldala alapvetően webáruház, így tudtuk megoldani a könnyebb vásárlást). Éppen ezért a ruha rendeléssel kapcsolatos ,,blablával,, se foglalkozzatok. 🙂

 

Október 14. Lurdy Rendezvény és Konferncia központ 6-os terem

10-18-óráig

Aki szeretne egy színvonalas és női testet és lelket kényeztető Plusz Size Fashion Show-ra, kiállításra (étrendkiegészítők, táskák, bizsuk stb.) és tartalmas nőiség, nőiesség és egészségügyi témákat érintő előadásokra elmenni, annak hatalmas élményt, szórakozást és kikapcsolódást kínál a DUCILAND ÉLMÉNYNAP!
TÖLTSD AZ ÉN-IDŐDET A DUCILAND ÉLMÉNYNAPON ÉS BULIZZ EGY NAGYOT!

 

Emlékszer arra mikor álltál meg egy pillanatra, akár csak a tükör előtt és jutalmaztad meg egy-egy dicsérő szóval önmagad?
IDŐ. Igen, korunk rohanó világában ez az a dolog melynek leginkább híján vagyunk. Sajnos egymásra és önmagunkra is a legkevesebbet szánjuk. Hiba, hiszen csak egyszer élünk. Ez elmúlt órák, napok, évek miket rohanással töltünk egymás és önmagunk nélkül soha nem hozhatóak vissza. Mi elhozunk most nektek egy olyan alkalmat, egy lehetőséget, mikor néhány órára megszusszanhattok.
Egy olyan rendezvényt szerveztünk számotokra ahol nemcsak szórakozhattok, és feltöltődhettek, a divatbemutatók és egyéb programok alatt, hanem hasznosan eltölthetitek a magatokra fordított ÉN-időtöket.

További információk

Típus

Belépő jegy, Kombinált jegy

Vélemény, hozzászólás?