CH54NT, United Kingdom
+36304794452
info@duciland.com

Mersz bátrabban öltözködni?

Különleges, mint TE!

Mersz bátrabban öltözködni?

Minden nő más és más öltözködési stílust szeret. Van, aki csak kényelmesben nyomja, van, aki szereti az eleganciát is a toalettjében, aztán vannak olyan hölgyek, akik mernek bátrabban öltözködni, sőt extrémebbek az átlagnál.

Nem voltam mindig telt alkatú még két gyermek után sem. Az, hogy miért változott meg a testem moletté egy külön történet, és talán megér majd egy cikket a későbbiekben hisz szerintem sok nőtársamat érinti majd a téma. De visszatérve a mai cikkem mondandójához folytatom az öltözködéssel.

Mindig szerettem csinos lenni és mindig szerettem a sminkelést és a kozmetikumokat. Persze nincs azzal sem baj, ha nem fektetünk akkora hangsúlyt ezekre, hisz mindenki úgy viszonyul a testéhez, ahogy csak akar.

Amikor a kilók szép lassan elkezdtek felkúszni rám, azzal szembesültem, hogy nem tudok már úgy öltözködni, ahogy szeretnék. Se stílusban se színekben, se formákban. A folyamatos testnövekedéssel együtt elindult egy szégyenérzet, ami a testem takarását eredményezte. Ismeritek a fekete lebernyeg „csador stílust”. Abban a hiszemben voltam, hogy majd a hatalmas nagy fekete ruhák, pólók és ingek alatt láthatatlan vagyok, vagy legalább slankítanak valamit rajtam. Hatalmasat tévedtem. Amit az emberek láttak az egy hatalmas fekete paca volt, amiben eltűntem és megszűnt a nő bennem létezni. Elvesztettem benne önmagam, az önértékem és a nőiességem.

 

Rá kellett jönnöm, ha jól szeretném magamat érezni a bőrömben, akkor el kell kezdenem – a kilóimtól függetlenül – úgy öltözködnöm, hogy azt a testem is szeresse.

 

Régebben nem volt ennyiféle üzlet, webshop és lehetőség a curvy hölgyek számára. Egy kész téboly volt találni magamnak megfelelő ruhát, ami ízléses is egyben és nem úgy nézek ki benne, mint a szomszéd néni, aki épp indul a pénteki nyugdíjas teadélutánra a papákhoz huncutkodni.

 

Modell: Magyar Heni, Fotó: Sb Stúdió

 

Azt gondolom, ma már elvagyunk kényeztetve, és csak az nem talál számára megfelelő ruhát, aki nem akar. Mikor először szörföztem a Duciland weboldalán nagyon tetszettek a ruhák stílusának sokfélesége.

 

Modell: Magyar Heni, Fotó: Sb Stúdió

Lehet kapni a mindennapokra, üzleti célokra, partikra és estélyre is. Sokszínűek és változatosak.

 

 

Modell: Magyar Heni, Fotó: Sb Stúdió

 

A címet kicsit átírva akár a Duciland egyik mottója is lehet: Öltözködj bátrabban!

 

Modell: Magyar Heni, Fotó: Sb Stúdió

 

Az én nézőpontom az, – és szerintem ezzel sem vagyok egyedül -, hogy a Duciland márka kinőtte magát ahhoz, hogy utat mutasson, azoknak a keresik a stílusukat. Meginvitálja azokat a hölgyeket, aki mernek bátrabban hozzányúlni a színekhez, csíkokhoz, pöttyökhöz, és az extrémebb a formákhoz is.

Modell: Magyar Heni, Fotó: Sb Stúdió

 

Mindezt, úgy, megoldva hogy kényelmes és hordhatóak a ruháik. Egyszóval jól érezzük magunkat a bőrünkben miközben Duciland ruhában tündöklünk. Vettem is magamnak egy csodaszép virágos rucit. Imádom, mert kiemeli a dekoltázsom és eltakar a pocimból, ezáltal nyújtja az alakom.

 

Csak arra tudom invitálni az olvasókat én is, hogy merjetek kilépni a komfortzónátokból az öltözködésetekkel is. Merjetek bátran öltözni és megmutatni azt a ragyogó nőt, akik vagytok!

 

Kincses Anna írása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.