CH54NT, United Kingdom
+36304794452
info@duciland.com

Év végi öltözködési ajánló – céges buliba, karácsonyra, szilveszterre

Különleges, mint TE!

Év végi öltözködési ajánló – céges buliba, karácsonyra, szilveszterre

Ugyan ki hallott már arról, hogy nő létemre ülök egy rakás ruha – kupac tetején, és még sincs egy ,,rongyom,, amit felvegyek. Na igen, közeledvén az év végéhez és a mindenféle meghívás és buli szezonhoz, nincs is olyan könnyű helyzetben az ember lánya.

Na de vajon mit vegyünk fel, ha céges buliba kaptunk meghívást?

Mára már nem csak divat, de egyenesesen hagyománnyá vált leginkább a multicégeknél, hogy a munkahely ünnepi csapatépítő rendezvényekkel, céges bulikkal köszönik meg a munkatársaknak az elmúlt év munkáját.

Konkrét szabályt nem tudok mondani, a cég jellegétől is függ, de az biztos, hogy itt már egy kicsit lazábban és fesztelenebbül lehet viselkedni az egész – éves hajsza után.

Jókat lehet enni, inni és beszélgetni. A nagyobb cégeknél, multiknál elterjedt a dress code meghatározás, azaz az öltözködései szabályzat különféle munkahelyi alkalmakra. Hogy ez mit takar, azt az adott cég dönti el, és amennyiben igényt tart a szabály betartatására a meghívottakkal azt közli is.

Persze nem minden munkahely teszi kötelezővé a dress code-ot, de akkor is jó betartani egy–két öltözködési alapszabályt.

 

A céges rendezvényeknél a megjelenés kicsit visszafogottabb, mint egy kötetlenebb partin, de azért ne a hétköznapi ruhánkba jelenjünk meg. Viszont túlöltözni sem ajánlatos, mert csak feszengenénk egy esetleges nem odaillő szettben. Jó lehet ilyen alkalmakra egy koktélruha, egy alkalmibb tunika nadrággal vagy szoknyával, illetve egy elegáns overall. A ruha mellé szettben viselhetünk csinos kiegészítőket, amivel még-inkább feldobhatjuk megjelenésünket.

Mire gondolok? Bizsukra, ékszerekre, csinos órákra, övekre illetve elegánsabb táskákra. A sminkünk nyugodtan lehet hangsúlyosabb, de ne legyen kirívó, flitteres és csillogó, azt hagyjuk estélyekre, szilveszterre. A lényeg itt is mint a legtöbb alakalomnál, hogy a választott ruhában jól érezzük magunkat, és legyen bármilyen szabályzat, olyat vegyünk fel, ami tükrözi az egyéniségünket!

 

Ajánlunk koktélruhákat, alkalmi ruhákat különböző színekben, az örök és megunhatatlan kis feketét, illetve overallt ezekre az eseményekre.

Milyen ruha lehet jó karácsonyra?

A szeretet ünnepe egy bensőséges családi ünnep. Mégis sokaknak nagyon fontos, van akinek mérföldkő ez életében. A mai rohanó világban van, hogy egész éveben ilyekor tud együtt lenni a csak az egész család. Nagy belejelentések, mese-délutánok ünnepe ez. Válasszunk az alkalomhoz megfelelő komfortos mégis csinos ruhát. A karácsonyi ebédhez egy csinos de nem kihívó koktélruhát, az ajándékozáshoz akár egy pillanatra vissza röppenhetünk a gyermekkorba és felvehetünk egy mókás karácsonyi mintás kis-ruhát is.

 

 

 

Mit vegyünk fel ünnepi partiba, házibulikba?

Az ünnepi partik, melyek lehetnek baráti rendezvények, bálok és estélyek már sokkal kötetlenebb viseletet húzhatunk fel. Itt már elengedhetjük magunkat és jobban teret engedhetünk egyéniségünknek. Akár, ha úgy tetszik szabadjára engedhetjük a bennünk rejlő szexi dögöt is. (kinek mi) Lehet rövidebb térd feletti és teljesen hosszú ruhát viselni. Nyugodtan viselhetünk flitteres vagy csillogóbb alkalmi szettet. A sminkünk is lehet alkalmi füstös, hosszú pillákkal. Nagyon szép ilyenkor az erőteljesebb vörös vagy bordó rúzs illetve köröm. Itt is feldobhatjuk estélyi flitteres kistáskával az öltözékünket, vagy szép bizsukkal, ékszerekkel. Gyönyörű ilyenkor egy hosszabb hangsúlyosabb fülbevaló vagy egy nagyobb karkötő. Azonban itt is igaz, hogy az elegancia és a stílus örök, és lehet, hogy a kevesebb néha több!

 

   

Mit vegyünk fel szilveszterre?

A szilveszteri bulik, hacsak nem egy otthoni melegítős pizsama parti az, sok lehetőséget rejthetnek magukban.  Elő lehet venni a bolondosabb és őrültebb énünket. Lehetünk nyugodtan kihívóbbak és extrémebbek. Minden, ami flitter és csillogó az jöhet. Lehet színes parókát húzni, erősebb sminket és feltűnőbb körmöket kreálni. Szilveszterkor a határ a csillagos ég. Legyünk kreatívak, de mint minden buliban a lényeg, hogy érezd jól magad abban az öltözékben, amiben vagy!

 

                      

„Mindenki röhögött az öltözködési stílusomon, de ebben rejlett a sikerem titka. Más voltam.” Coco Chanel

 

Reméljünk sikerült egy kis útmutatóul szolgálnunk így az év végén! Egy a lényeg, bármilyen buliba is indultok, érezzétek nagyon jól magatokat! Ha pedig ruhára van szükségetek, forduljatok hozzánk bizalommal!

 

A cikk írói: Kincses Anna és Berecz Zsu.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.