Kockás ing variációk

A rettegett kockás ing, ami inkább egy trendi kiegészítője lehet ruhatárunknak, mintsem egy olyan darab amitől tartunk kell(ene.)

Mire érdemes odafigyelnünk e remek darab viselésekor? 

A kockás ing a tévhitek hosszú lajstromában , még mindig eléggé maszkulin darabnak számít. Ezért fontos, hogy a viselése során, csempésszünk egy kis nőiességet szettünk összeállításába.

Mire gondolok?

Vegyünk fel hozzá egy látványosabb kiegészítőt, egy nőies lábbelit. Olyan nadrágot, vagy szoknyát, mely kiemeli az alkatunkat.

Fontos lehet, itt mint sok más egyéb viseletünk összeállítása során a harmónia kialakítása. 

Kockás felsőrészhez próbáljuk meg egyszínű blézert, vagy kiskabátot választani. A kevesebb néha több elve mentén kerüljük a túlzott mintahalmozást. 🙂

A mai anyagról:

Az összehasonlító főkép majd a szóló kép. Tudatosan választottam kicsit eltérő fazonú szoknyát, mint ami vékony hölgyön látható.

Ez a tüll amit most rajtam van egy lágyabb textúrájú anyag. A merev változat bemutatásának a jövőhéten egy külön anyagot szentelünk. Úgy gondolom, a látványvilág így is érvényesülni tud.

Bevallom, mikor belevágtam a kockás ing projektbe, még nem  tudtam, hogy a tüll lesz a végső állomás, azonban nagyon jól működik a két stílusvilág együtt. Ezt és az ehhez hasonló összeállításokat, nem csak a hétköznapokra, hanem egy lazább hangvételű rendezvényre és bátran ajánljuk.

Ha választanom kell, egy szaladgálós hétköznapra, ez az én kedvenc szettem. Egy szuper ing, egy naci, és kis blézer. Nem lehet tévedni vele.

Igen. Ez az a szett ami jó messzire kirepített a komfortzónámból. Nem csak, hogy kirepített, egyenesen ki is rugdalt.

Nagyon nem én vagyok. Nem vagyok ez a ,,jókislány,, típus. Azonkívül folyton ki volt a bugyim. 😀

A fenti farmer-ing szett most már blézer nélkül, lazán. Arcomon a vihar előtti csend jelei.

Igazán szerencsés beállás. Ebben a pillatatban éppen csak az ez egyik felemet készülte elvinni a szél. 🙂

Készült ám olyan kép is ahol teljesen ki van a fenekem. Majd az év végi mókás anyagba, biztos betesszük. 🙂

A jólfésültség bevallom nem az erős oldalam, de azért igyekeztem. A összehasonlító kép kedvéért elmentünk egy másik helyszínre, sőt kipróbáltunk egy másik szettet is. A következő képen a kis-kockás ing a porondon.

Ami innentől következik, azért nem vállalok felelősséget. 🙂 Anyukám ha beindul nincs megállás.

Jön a sírva nevetés és fotózás közben a sminkletörlés.

Ezek a dolgok különösen akkor szépek, ha több szettet fotózunk. 🙂 Pl a jövőheti anyagunkat, amikor kb 300-350 képet készítettünk ahhoz, a csodás tüllszoknyát különböző módokon be tudjuk mutatni számotokra. Készültek ám ott is érdekes werk fotók.

Reméljük a ,,kockás,, anyagot is szerettétek. Ne féljetek tőle! Vonatkoztassatok és a megszokottól! Merjetek, és mindig magatoknak öltözzetek! 

#használdfel

A kiegészítőket köszönjük a Rossetti Bizsunak 🙂 <3