A hercegnő szoknya

Két nagyon fontos dolgot tisztázzunk az elején. Igen a tüll-szoknya valóban az a darab melyben a világ összes nője egy igazi hercegnőnek érezheti magát. Nem, nem igaz, hogy nem erősít!

Sőt nagy általánosságot írok, ha azt mondom, hogy 46-os méret fölött talán a banán (oszlop) alkatúak kivételével nincs olyan, akire ne dobna rá plusz 2-10 kg-t.

DE mindez kit érdekel, ha erről a darabról van szó és hercegnői létről? Mégis azt kell mondanom, viselését hangsúlyozottan azoknak a hölgyeknek ajánljunk aki tisztában vannak önmagukkal.

Kellő önbizalommal és magabiztossággal rendelkeznek. Megkockáztatom, tudják, hogyan kell egy ruhát viselni.

Azonban érdemes odafigyelni a mértékre! A tüll-szoknya, a fent leírtakból adódóan, olyan darab, mellyel túlzott magabiztossággal könnyen áteshetünk ama ló bizonyos túloldalára.

Mit akar ezt jelenteni? Legyünk édes rózsaszín cukorbonbonok, de nem muszáj hozzá harsánynak is lenni. Vagyis legyél hercegnő egy hercegnői ruhában.

Én a méreteimet tekintve super size vagyok. A csípőm 147 cm. Körte alkatú vagyok. Nekem kiváltképp előnytelenek az olyan darabok, melyek a csípőmre, még 4-5 réteget rátesznek és háromszorosára növelik azt.

Azonban ebben az esetben, mikor végig néztétek a képeket látni fogjátok, kicseleztem az adottságaimat. Hangsúlyozva az alkatom előnyét.

Kezdjük a képek ismertetését.

Engem nagyon megfogott a fő kép hangulata – bár fej nélküli – , ezért most egy fekete- fehér képet választottam az összehasonlító fő-képként. A folytatásban ugyan ezt láthatjátok színesben.

Egy sportos, trendi szett. Fehér feliratos póló, színben passzoló fehér cipő és hozzá egy motoros bőrkabát.

Laza, vagány fiatalos.

A következő képen egy újabb összehasonlítás következik. A kabátot lecseréltem egy lágyabb esésű és derék fazonú bőrkabátra. A kontraszt kép után, a színes eredeti is látható. 🙂

 

Színesben

A sportos vonalon maradva kipróbáltunk egy farmer-kabátos verziót is. Nagyon jól működik. Itt is lehet játszani a színekkel és alkattól függően a hosszal is.

Még egy összehasonlítás. Ezen a képen látható amire utaltam a bevezetőben. Meglehetősen erősít. DE ahogy rajtam is jól láthatjátok ÉPP HERCEGNŐ VAGYOK! Ebben a csodás darabban nem érdekel. Nem mindennap veszek fel tüll-szoknyát, azokon a kivételes napokon pedig belefér. 😉

Szólóban az előző szett. Imádom. Ennek a ruhának varázsa van. Számomra mindenképp.

Rám mindig jellemző volt, az hogy igyekeztem kihozni a rendelkezésemre álló lehetőségekből a legtöbbet a legjobbat. Valahol erről szól a ,,Stílusosan a méretedben” projekt is. 

Körte alkatú lévén csinos derekam van. Fogtam a szoknyát, egy szinttel feljebb húztam, a derekamra pedig tettem egy szuper gumis övet. Először is: – kaptam egy új ruhát. Másodsorban pedig egy teljesen más látványvilágot. Most egy alkalmi jellegű szettet fogok bemutatni, de ez a dolog, ugyan olyan jól tud működni, ha felülre egy farmer, vagy kockás inget vesztek, vagy akár egy laza pulcsit.

Séta közben

Oldal irányból

Szemből

A tüll-ruhák , szoknyák  kínálatának és színvilágának csak a képzelet szabhat határt. Nincs igazán nagy méretben a piacon. Talán a fent leírtak miatt. Nem túl magabiztosak, illetve érettek a hölgyek a viseléséhez.

Duciland új kollekciójában – ami hamarosan bevezetésre kerül – , több fazon és színvariáció is elérhető lesz, ezzel nem árulunk el nagy titkot! 🙂 Addig is barátkozzatok a gondolattal! 🙂

Most pedig jöjjenek  a szokásos werk képek! 🙂

Statisztikák kimutatták hogy 20 képből 18 azért nem sikerül mert beszélek és/vagy pislogok! 🙂 

Az én statisztikáim szerint, pedig sokkal hamarabb betudnám tenni a füliket, ha mondjuk anyukám fotózás helyett, segítene olykor! 🙂 De ezen nem veszünk össze. A lényeg, hogy élvezi amit csinál, és én is!

Köszönjük szépen, hogy ma is velünk voltatok! Ma nem cáfoltunk meg semmit, hiszen nem volt felvetés. 🙂

Hercegnők vagyunk ehhez nem fér semmi kétség!

Jövőhéten Henivel jövünk és a libbenős csíkos szoknyával! Tartsatok velünk izgalmas lesz az is.

A bejegyzésben látható motoros bőrkabátot megtudjátok rendelni nálunk pirosban, olívában, feketében ITT :
https://duciland.com/termek/motoros-kabat-piros-fekete-oliva/

Másik típus pink, kék, fekete és piros színekben ITT:
https://duciland.com/termek/motoros-kabat-kek-pink-fekete-piros/

Kiegészítők: Rossetti Bizsu