2019 Oscar Gála, Plus Size ruha-mustra

Magyar idő szerint, vasárnapról – hétfőre virradóra rendezték meg, a filmes ipar legnagyobb eseményét a 91. Oscar díjátadót.

Az igazi előadás már a rendezvény előtt néhány órával elkezdődött, mikor a sztárok , hírességek vörös-szőnyeges bevonulóit csodálhattuk. Idén is, mint  az elmúlt években megszokhattunk már,hogy találkozhatunk a kifutón csodás már-már műalkotásnak ható ruhadarabokkal, de előfordulnak csúnya melléfogások is.

Most a plus size hölgyek ruháiból hoztunk egy csokorra-valót.

Megláthatjuk kinek sikerült a a gondos tervezés után valóra váltania azt a lenyűgöző megjelenést ami egy ilyen helyen elvárható.

Ashley Graham egy csodás Zac Posen ruhát viselt. A hölggyel egyetlen problémám van csupán, egy kérdés ami felmerül minduntalan:  ő még ebbe a kategóriába tartozik vajon? Plus size modell? Csodálatosan festett, ehhez kétség nem fér.

Forrás: https://www.dailynews.com

A csodálatos Octavia Spencer egy Christian Siriano estélyit viselt. Libabőrös vagyok. Tökéletes választás. Itt érvényesül az amikor a tervező a hölgy alkatának megfelelő ruhát készít. Harmónia, szimmetria, tökély. Zseniális.

Forrás: https://www.dailynews.com

Forrás: https://www.dailynews.com

Donna Jordan és Michael B. Jordan

(Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Yalitza Aparicio egy hercegnős Rodarte estélyit viselt. Tökéletes összhangban voltak.

(Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Danielle Macdonald estélyi viselete egy Christian Siriano ruha. Úgy gondolom ezt a ruhát nem kellett volna erőltetni. Egy másik fazon és lágyabb esésű ruha jobb választás lehetett volna. Illetve egy mélyebb piros színvilág.

Forrás: https://www.dailynews.com

Mellisa McCarthy, többször is meglepetésben részesített az este folyamán. Első körben mikor megláttam, nem ismertem fel, pedig egy nagy kedvencem. Kirobbanó formában van! Másodrészt meglepődtem, hogy nem egy saját márkás ruhával érkezett. A díjátadón egy Brandon Maxwell kezes-lábast viselt. Elképesztően jól mutatott benne.

Forrás: https://www.dailynews.com

Forrás: https://www.dailynews.com

A csodás Queen Latifah egy álomszép Michael Costello ruhát viselt. Csodásan festett benne. Na nem mintha ebben a ruhában bárki is tudna nem csodásan festeni! 🙂

(Photo by Steve Granitz/WireImage)

Ruth E. Carter a Feketepárduc Marvel szuperhős film kosztüm-dizájnere. Saját ruhában és a kezében a méltán megérdemelt díjjal! 🙂

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

 

 

Röviden a főbb díjazottaktól: 

Legjobb film

  • Zöld könyv – Útmutató az élethez

Legjobb rendező

  • Alfonso Cuarón (Roma)

Legjobb férfi főszereplő

  • Rami Malek (Bohém rapszódia)

Legjobb férfi mellékszereplő

  • Mahershala Ali (Zöld könyv)

Legjobb női főszereplő

  • Olivia Colman (A kedvenc)

Legjobb női mellékszereplő

  • Regina King (If Beale Street Could Talk)

Legjobb eredeti betétdal

  • Shallow (Csillag születik, Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando, Andrew Wyatt, Benjamin Rice)