CH54NT, United Kingdom
+36304794452
info@duciland.com

Egy élénk-lakk motoros kabát

Különleges, mint TE!

Egy élénk-lakk motoros kabát

Extrém kedvelők előnyben! Elérjük azt a bizonyos G-pontot!
Amit most hoztunk számotokra a Stílusosan a méretedben ebben a részében, egy igazi dizájner darab, DE azért nem árthat eloszlatnunk vele kapcsolatban néhány tévhitet.

Motoros kabát vagy inkább csinos kiegészítő?

A kérdés felvetése teljesen jogos és ésszerű.
Elnevezésben igen lehet, hogy motoros – kabát, talán. DE az eredeti védelmi funkciót betölteni kívánt szerepet, ezek a darabok már nem-igazán tudják teljesíteni. Inkább nevezném egy csini kiegészítő öltözetnek mint sem funkcióját tekintve moci kabinak.

Bőrkabát, lakk kabát nem mindegy.
Sok helyen, – néha még nálunk is előfordul – tévesen van feltüntetve megjelölve. Ez a termék nem bőr, de még csak nem is bőr-hatású. Ennek az oka az, hogy még csak távolról sem látott bőrt. Anyagát tekintve műanyag és színtiszta poliester, azért ezt jó ha tudjuk.

Amit vásárlás előtt jó ha szem előtt tartunk:
1.) Egy eredeti bőrkabát alaphangon 40 ezer forintnál kezdődik. Ami ezalatt kapható az nyomokban tartalmaz bőrszerűséget. Illetve annak látszó hamisítvány, vagy műbőr. A lakk az lakk, aki lakk kabátot akar venni na várjon bőrkabátot.
2.) Online vásárlásnál érdemes megnézni a vásárlói visszajelzéseket. Különösen akkor ha olyan vevők vagyunk akik kissé bizonytalanok az öltözködésünket illetően. A lakk egy igazán extrém viselet. Nem mindenki tudja viselni és nem is mindenkinek áll jól. Jó az ha látjuk vétel előtt egy hozzánk hasonló emberkén.

Térjünk rá a mai sorozatra. Dira Trudi Plus Size modell volt segítségünkre a lakk – kabát bemutatásában ez alkalommal a #stylisinyoursize projektünkben.
Trudival már találkozhattatok többször is nálunk, legutóbb a Duciland ÉlményNapon. De ő egy alap #ducilandlány, egy igazi csapattag. <3

A fő képet a Pinterestről szedtem le.

A folytatásban ezt láthatjátok szólóban.

stilysinyoursize

Gyakorlatilag bármivel hordható. Nadrággal, leggingssel, farmerral, szoknyával. Tartsuk, be a kevesebb néha több örök érvényű igazságot. Hiszen a lakk magában is egy kicsit az. 😉

stilysinyoursize

stilysinyoursize
stilysinyoursize

Végezetül egy remek összefoglaló.

stilysinyoursize

Őszintén reméljük, hogy kedvet kaptatok az extrémebb darabok kipróbálásához is! Érdemes ebben az esetben is merni, de ha nem vagyunk teljesen biztosak magunkban kérjünk inkább segítséget!

Jövőhéten Krisztával és egy újabb általatok küldött szuper szettel jövünk.

A lakk kabátot több színben meg tudjátok rendelni ITT: https://duciland.com/termek/motoros-kabat-kek-pink-fekete-piros/