CH54NT, United Kingdom
+36304794452
info@duciland.com

Ti küldtétek – Farmer szett 2. rész

Különleges, mint TE!

Ti küldtétek – Farmer szett 2. rész

Nagyon szeretjük azokat az anyagokat feldolgozni, amiket készen kapunk tőletek. Megkönnyíti a feladatunkat, hiszen rávilágít arra, hogy pontosan mire is van igényetek és mit hordanátok ti is, plus-size nőként szívesen.

A farmert nem most fogjuk először vizsgálni, a beküldött anyagaitok majdnem fele farmer alapú. 🙂 Így igyekszünk mindig kiválasztani az adott évszak, dátum szerint az aktuálisat, illetve szeretnénk a Stílusosan a méretben névhez hűen ragaszkodva, olyan szettet választani, amely valamilyen okból jó tanáccsal is szolgálhat.

A mai szett több szempontból is érdekes. Alkotói a szaggatott farmer mellett egy fehér elegáns blúz és fehér blézer. Nagyon örültem ennek a választásnak, mert így egy újabb mítoszt tudunk megcáfolni. 🙂

Sokan a fekete ruhákat részesítik előnyben a karcsúsító hatásuk miatt, és ráadásul mindezt még megtetézik azzal, hogy nagy zsákokba is bújnak. Gondolván majd a szép nagy fekete zsák elrejti domborulataikat.

Súlyos tévedés!

Minél nagyobb sátorlapot húzunk magunkra ugyanis annál nagyobbnak fogunk látszani. De mi a helyzet a fehérrel? Kell e rettegnünk a világos színek viselésétől? Itt is, mint számtalan más esetben, a legfontosabb dolog, az anyag és a szabás választása. Egy fehér sátorlap épp úgy erősíteni fog mint egy fekete. Azonban egy jól megválasztott karcsúsított fazonú tunika, vagy felsőrész tökéletes választás lehet.

Beszéljenek helyettünk a képek. A mai szettet Bán Kriszta plus size modell segítségével mutatjuk be.

Az első, kiemelt képen az összehasonlítást láthatjátok. Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy ugyan oly jól áll a vékony hölgynek, mint az 50-es méretekkel rendelkező Krisztának.

A folytatásban ezt a képet láthatjátok szólóban.

#stylisinyoursize

Még néhány irányból bemutatjuk. 🙂

#stylisinyoursize
#stylisinyoursize

Támadt egy érdekes elgondolásunk, kipróbáltunk, működik. Össze tettünk egy csíkos tunikát – ami egyébként önmagában, nagyon jól megy a farmerral – a blézerrel. Egész kellemes hatást kaptunk. 🙂

#stylisinyoursize

A végére egy igazi hétköznapi szettet hagytunk. Farmer-poló-blézer. Igazi örök, bárhova bevethető és elnyűhetetlen összeállítás.

#stylisinyoursize

A mítoszt hivatalosan megcáfoltnak veszem. Sőt a fehér blézert kikiáltom többfunkciós darabak! Amitől nem hogy rettegni nem szabad, de egyenesen ajánlott a viselése.

A szokásos, jó tanácsom nem maradhat el: – Merjetek, öltözzek, próbáljatok! A próbafülkében a ruha nem kér enni! 🙂 Ne hallomás alapján, ne öltözzetek, inkább próbáltok fel 15 ruhát hiába, mint egyet ne, ami tökéletes lehetett volna! 😉

Jövőhéten Henivel jövünk, és egy cuki csíkos ruhával, és egy elég durva kulisszával így a tavasz közepén!

Vigyázzatok, magatokra! Ne felejtsétek el! Különlegesek vagytok! #ducilandlány