CH54NT, United Kingdom
+36304794452
info@duciland.com

Könnyed keresztben csíkos tunika ;)

Különleges, mint TE!

Könnyed keresztben csíkos tunika ;)

Győri sorozatunk utolsó darabjához értünk. Ígértem egy kis kulisszát. 😉

Bár, Heni könnyed laza és magabiztos a képeken, de azt el kell árulnom, amikor ez a sorozat készült, még januárban kemény -3 fokok röpködtek odakint. Igen. Említettem már néhányszor: egy profi modell élete nem könnyű, és nem csak a szelfizésről szól.

No, de térjünk vissza a cikkünk tárgyához. Jól megszokott módon, egy igazi cáfolat darab. A rettegett keresztben csíkos!

Emlékeztetőül:

Jöhet csíkos minden mennyiségben, de fontos betartanunk néhány szabályt!

1.) Fontos, hogy alkatunknak megfelelő csíkozást válasszunk.

2.) Figyeljünk oda, a szabásvonalra, egy rossz választás esetén, 2 számot is dobhat rajtunk!

3.) A méret a lényeg! A túl vékony csíkok, zavaróak a szemnek , a túl vastag keresztben csíkos, pl: a nagy kebleken már nem mutat jól. Eldeformálódik. Találjuk meg a középutat!

Variálható , hordható egyéb kiegészítő darabokkal is! 

Nagyon jól mutat, egyszínű felsővel, kis zakóval kabátkával, de láthatunk példát az extrémebb virág-minta és kockás-csíkos viseletére is.

A mostani anyagunk tárgya egy könnyed, laza A vonalú tunika, mini ruha. Bárhol fillérekért beszerezhető. Hordható a fentieknek megfelelően, önállóan, akár egy leggingsel, hozzá pluszban egy kis blézerrel, de ugyan úgy egy farmerrel is.

Az összehasonlító, fő képen látható, hogy a vékony hölgynek épp úgy jól áll és előnyös a darab mint a fotózáson szerepet vállaló Magyar Heni plus size modellnek. Megfelelő, A vonalú enyhén karcsúsított fazont választottunk, mely cseppet sem erősít.

A folytatásban a fő kép látható szólóban.

#stylisinyoursize

Ezt követően láthatjátok ugyan azt a ruhát több megközelítésből, bemutatva.

#stylisinyoursize

Gondolnátok Henire nézve , hogy Január volt és -3 fok? 🙂

#stylisinyoursize

Tessék egy újabb remek cáfolat. Nem kellett sok hozzá, csak egyszerűen fel kellett venni egy olyan darabot amitől féltek. Ne tegyétek! Próbáljatok, merjetek! A ruha a próbafülkében nem kér enni! 😉

Jövőhéten Krisztával jövünk újra és nagyon szuper anyaggal amit ismét ti küldetek! 🙂 Érdemes várni rá, abból is tanulhattok.

Köszönjük a képeket az Sb Studiónak