Univerzális szaggatott farmer?

A kérdés nem véletlen. Ugyanis ahhoz képes, hogy a molett társadalom, a sokszor a lehető legelőnytelenebb fazonú farmereket cibálja magára, a trendi daraboktól egyenesen irtózik.

Tényleg ilyenek vagyunk? Szándékosan járunk előnytelen ruhákban?

Azt csak remélni tudom, hogy nem! Mi a #ducilandány-ok minden esetre itt vagyunk, hogy segítsük nektek, és a Stílusosan a mértedben blog is pontosan ilyen céllal jött létre.

A mai anyagunk témáját és fő képét ismét tőtelek kaptuk. Egy remek kombináció. Személy szerint nagyon örültem neki, mert kicsit kiemel a megszokottból, hiszen egy elegáns stílust ötvöz egy laza hétköznapival.

Azt már ugye mondanunk sem, hogy a farmer, örök divat, és örök viselet. Bárhova, bármikor hordható. A mai trendek szerint, akár már alkalmi viseltként is hordhatjuk a díszesebb, dizájner fazonokat. Mégis úgy gondolom, talán jobb az, ha mindezt csak egy könnyedebb hangvételű eseményen tesszük meg.

A szaggatott farmerről: semmivel sem másabb a fekvése mint egy ,,normál” farmernek. Válaszunk megfelelő méretet magunknak. Nem szép ha a derék fölött ráfolyik a husikánk. Ugyan úgy nem szexi – ne higgyük , hogy az – ha hasítékékon kibuggyan a hájacska.

Mit lehet akkor tenni?

Bizonyos méret fölött olyan fazont válasszunk amely szálkoptatással készül, vagy a lukacska alatt kapott még egy elemet, Pl csipkét, strasszos anyagot ilyesmit. Nem kell 150-es csípővel sem megfosztani magunkat a cuki daraboktól, csak öltözzünk nőként. Szerintem ez nagyon fontos.

Most pedig nézzük hogyan dolgoztuk fel az anyagot amit kaptunk tőletek, majd a fotósorozattal bemutatjuk, hogy kétség nem fér hozzá: a szaggatott farmer egy univerzális darab.

Ez alkalommal Tatabánya városát vettük be. Bán Kriszta plus size modell mutatja be a sorozatot, Varga Gábor fotográfus segítségével.

A fő képen: a vékony hölgy a szetteben, amit tőletek kaptunk, és mellette Kriszta egy hasonló szettben. Majd a folytatásban ugyan ez a kép látható szólóban.

#stylisinyoursize

Több irányból is megnéztük a szettet.

#stylisinyoursize

Több irányból is megnéztük a szettet.

#stylisinyoursize

Aztán elkezdtünk szépen a kiegészítőkkel dolgozni. Elsőként egy átmeneti kabáttal.

#stylisinyoursize

A második választás erre a fehér blézerre esett. A blézer úgy egyébként az ingnek is és a nadrágnak is külön-külön is remek kiegészítője lehet. Így egyben is jól működik a szett és a színek is.

#stylisinyoursize

Ezt a szuper szettet is megvizsgáltuk több szempontból, nagyon remek párosítás.

#stylisinyoursize

A következő egy merészebb vállalás volt részünkről, de mindennek az az alapja, hogy ki kell próbálni. Mi is így tettünk. Adtunk esélyt a színeknek, hogy éltessék egymást. Jól tettük. Ez a blézer egy vízesés fazonú, ellentétben a másik egyenes aljúval, de ezzel is jól együtt játszik az ing és a farmer is.

#stylisinyoursize

Még egy kis barack-korall.

#stylisinyoursize

A továbbiakban a farmerre fektettük a hangsúlyt, és azt akartuk bemutatni, hogy egy egyszerű fehér pólóval és blézerrel milyen trendi, friss szettet rakhatunk össze.

#stylisinyoursize

Ráadásul ezek olyan darabok melyek bárhol beszerezhetőek, viszonylag kedvező áron.

A végére az abszolúte sportos verziót hagytuk.

#stylisinyoursize

Remélem, kedvet kaptatok a képek láttán eltérni megszokottól, vagy éppen kicsit feldobni a már meglévőt. 🙂 Tudjátok mindig elmondom, MERJETEK öltözni! A próbafülke nem kér enni, avagy, ha felpróbálsz egy ruhát az nem kerül semmibe! 🙂

Jövőhéten ismét Krisztával jövünk, és ismét egy szettel amit ti küldtek! Nagyon izgalmas színvilág lesz annyit már most elárulhatok! Addig is itt a tavasz, színekre fel!