A dolog amit egyetlen molett nőnek sem ajánlok!

Lebonyolítottam életem első Whis-es vásárlását. Bevallom egykori, és mára már gyógyultnak számító Aliexpess függőként, elég szkeptikus voltam.

Készültünk a Duciland legújabb kollekciójának a Litte Sexy Thing fotózásához és mindenképpen szükségünk volt olyan ,,mellbimbó,, takaró izére.,, Ekkor még nem tudtuk a pontos nevét. Annyit azonban tudtunk, hogy jó volna, ha a kütyü nem csak takarna, hanem emelne is egy kicsit. No nem ez egekig, azt nem volna hiteles, csak hát úgy mégis. Az ízlésesség határain belül. Mari néni köldökét vizslató kissé megnyúlott fazon és szilikon cickók közötti átmenetet szerettük volna megtalálni.

Gondoltam beáldozom magam. Hát rólam annyit, hogy formailag és stílusilag kb fél úton járok Mari néni nyomában. Ezzel kb elmondtam mindent. Nem véletlenül nem rajtam vannak fotózva a fehérneműk, ezért adjon hálát mindenki a mindenhatójának!

Arra tökéletesen megfelelő leszek, hogy ezt a rettenetet bemutassam nektek. Nem, nem tudok jobb szót írni rá.

Íme első körben a csodás fotó, és a kislány akivel promótálva volt. Nyilván ennek nem dőltem be, valójában tartós 15%-al a fotózás idejére elégedett lettem volna. Vagy mondjuk normál esetben, mondjuk még egy nő egy pánt nélküli ruhát felvesz.

A termék nem egészen két hét alatt megérkezett. A leírásnak megfelelő. Azt én már most látom, hogy hiába a nagyobb méretet rendeltem meg, elég halovány az esélye, hogy ez meg fogja tartani a melleimet. Nem rendelkezem nagy méretekkel 95C a mellbőségem, mégis úgy gondolom, hogy kb ,,kistányér nagyságú,, volna méret szempontjából hatékony.

dav

Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy a kis ,,nyuszi fülek,, valójában igazi vad és fájdalmat okozó állatok.

dav

Az első képen ledobtam a póló alatt a ,,textil,, az összehasonlítás kedvéért, avagy ez volna az előtte kép.

dav

A következő képen, sikerül elkapnom az a durván 3,75 másodpercet ameddig emelkedett állapotban voltak kebleim. Hát egy kicsit fura is volt. Már maga a látvány is, illetve ez az izé is…. főleg amikor szépen lassan kezdte elengedni magát a bőrömtől. Na az nem volt sem gusztusos sem kellemes.

dav

Adtam még egy esélyt a dolognak! Az olvasókért, követőkért mindent! Felhelyeztem mindkét Bimbó takaró szilikonos mellemelő tapaszt (mert , hogy ez a hivatalos neve.) Hát igen. A keblek a képzelt helyén egy gyors fotó erejéig. Aztán hupp vissza a helyükre oda ahol én szeretem igazából őket. Fotó készült, de semmire nem mentek vele.

dav

Na aztán jött az igazi fekete leves!

Jó jó, hogy nem tart, de fotózni még akkor is lehet vele. Illetve hát van olyan, akinek helyén vannak a cickók.

De mi van akkor akkor a végeztél, és le akarod venni?

Mielőtt tovább megyek csak annyit kérdezek tőled: TE SZERETED HA FÁJ?

Bevallom nekem előfordul. Olykor. Itt-ott viccből, jó egy kicsit vadulni. De ez , ez konkrétan lenyúzza a bőröd!!!!!!

dav
dav

Sok mítoszt megcáfoltam már itt, és írtam bejegyzéseket dolgok mellett más szemszögből, ajánlva azt. Ezt az eszközt, semmilyen körülmények között nem ajánlom. A leírt funkciójára nem alkalmas. Ha esetleg szeretnél valami soft BDSM-et kipróbálni, vagy tudatosan fájdalmat okozni magadnak, rendeld meg! Egyébként a bimbócskáid védelmében soha!

dav