Csábítani molettként!? Ok. De mégis miben? Megmutatom!

Mindenki vágyik valamire! A vágyaink befolyásolják életünket. Van aki teret enged ezeknek és hagyja hogy szabadon áradjon, van aki inkább elfojtja azt. Én most engedtem a csábításnak.

Bevallom egy ideje kacérkodtam már a gondolattal, hogy egy ütőképes szexi fehérnemű kollekciót bevezessek a magyar piacra. A fehérnemű alatt a kifejezetten csábításra szánt darabokat értem. Amit 5-10-15 percre viselünk, fél órán keresztül vagy akár egy éjszakán át ,,hordunk,, opcionálisan.

Mondhatod most magadban ó hát nem te találtad ezt ki/fel! Valóban. De én vagyok az aki bevállalja azt mind anyagilag mind pedig morálisan, hogy mindezt bemutatom a valóságban.

Az alanyok a jól ismert #ducilandlány – ok a mára már pofi csapat. A fotósunk a Plus Size fotográfus Erdős Juci. Nem használunk internetről leszedett, unalomig ismert és megszokott képeket.

Nálunk minden valódi. A cici nem szilikon, de pontosan olyan mint a valós a életeben. Olyan mint a tiéd vagy az enyém. Egy hús – vér plus-os nőé!

Az első 15 szett modellje Kovács Noémi plus size modell, egy csodálatos 2 éves kisfiú édesanyja.

Adottságait tekintve úgy gondolom, pontosan olyan mint egy ,,átlagos,, molett hölgy. Nem kívánok a Sexy Little Thing fehérnemű kollekcióban eltérni a valóságtól. Szeretem, ha valami valódi és ezt kívánom bemutatni.

A kollekció egyik nem titkolt célja az, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy gyermek – vállalás után is van élet, szexuális örömök! HA a tűz felszításhoz kell néha egy egy csini, szexi ruhácska, akkor bizony fektessünk bele! Megéri!!!!

A kollekció bevezetését megelőzte egy zárt közösségben végzett piackutatás.

A hölgyek különböző kérdésekre a feltett képek alapján adtak egyéni benyomásiak alapján válaszokat. Ezt feldolgoztuk, majd ennek köszönhetően és ezt is formálva került bevezetésre a kollekció. Ezúton is köszönjük a Duciland zárt csoportban végzett munkájukat! Szuper közösség vagytok!

Ezzel párhuzamosan kiküldésre kerültek a teszt termékek, amelyek a várakozást felülmúlóan teljesítettek és nagy örömet és elégedettséget hoztak a viselőjüknek!

Mercédesz

Előtte: Meg is néztem, párom még nem látta nagyon szép és jó anyagú.

Utána: Viseltem a “ruhát” nagyon jó anyaga van és nagyon kényelmes így aztán pláne csak ajánlani tudom mindenkinek…

Beatrix

Nagyon szuper az anyaga élvezet viselni nagyon kényelmes kellemes lenge. Imádom. Párom reakciója leírhatatlan. a tekintete mindent elárul amikor meglát benne. Imádom

Fotó: Erdős Juci

Margó

Nagyon tetszik, főleg a fazonja miatt, A vonalú, takar, ahol kell és egyben szexi is. Az anyaga is szuper, könnyű, szellős, szuper mosni is, nem bolyholódik, nem fakul és tartja a szabását is. Ha be kellene skáláznom egy 1-10-ig ,akkor biztos, hogy 10-est kap!

Fotó: Erdős Juci

Kinek szól a Duciland legújabb gyermeke a Sexy Litte Thing csábos kollekció? Mondhatnám mindenkinek akinek a célja az hogy elcsábítson valakit , de ez nem igaz! 3 főbb csoportra bontanám, mert a termékek is ezt tükrözik majd.

A vádászok

A hölgyek akiknek még eszük ágában sincs megállapodni. Egyszerűen csak élvezik az életet és azt kínáló lehetőségeket. Ezek a hölgyek egy hétvégi utazásra maximum egy fogkefét és 3 szettet visznek magukkal a Sexy Little Things kollekció szettjeiből ide.

A kapcsolatban élők

Hölgyek akik saját maguk is és párjaik is rajonganak a szexi fehérneműért és szeretik pajkos játékossággal megfűszerezni az együttléteket.

Hölgyek, anyukák, több gyermekes anyukák akik talán az elmúlt időszakban kissé kevesebb odafigyelést adtak maguknak és párjuknak is. Újrakezdők. Tüzet begyújtók! Azok akik tudják, hogy minden két emberen múlik, de ha szeretet van, megszerezve egy szuper Sexy Little Thing darabbal, fellobbantható a régi láng. Sőt fel is kell lobbantani azt!

A függők

Akiknek semmi nem elég. Nő vagy. Neked hány pár olyan cipőd van a szekrényben amit nem hordasz? Nekem kb 12. A függők nem csak a szexben függők, hanem szenvedéllyel gyűjtik ezeket a csodás darabokat. Itt a helyük.

A kollekcióról

Augusztus 21-én debütál az első 15 szett. Majd október elején várható a következő 20. Ahogy jönnek az új termékek, a fotózásunk úgy lesz folyamatos és a termékek feltöltése állandó.

Alapvetően hálóing, babydoll , body,

két és három részes szettek várhatóak.

Bevezetünk egy az idősebb, utazni wellnesselni járó korosztálynak egy szuper szatén pizsama, hálóing szettet sorozatot is.

A bemutatkozó írás végén szeretném kiemelni, hogy a kollekció nem klasszikus fehérnemű kollekció. Nem az a feladata, hogy felvedd és egész nap rajtad legyen. Megtartsa a melleidet, és munkába hord – ha csak nem a főnök az ,,áldozat,, -. A legtöbben még merevítő sincs. A funkciója hogy csábíts és szexeljetek egy iszonyú jót. Röviden és tömören. 🙂 Így állj hozzá!

Rendelni ugyan úgy tudtok majd ITT a webáruházban: https://duciland.com/

Elérhetitek majd kistesóként Duciland facebook oldalán is ITT:
https://www.facebook.com/Duciland/

Új márkaként vezettük be így új felületet is kapott és egy szép facebook oldalt amit itt tudtok követni: https://www.facebook.com/sexylittlethings/

Instagramon itt tudjátok követni a történéseket: https://www.instagram.com/duciland_sexy_little_thing/

Bán Kriszta az oldal háziasszonya hozzá fordulhattok majd a kérdéseitekkel!

Csábításra fel hölgyek! Berecz Zsu.