Kipakoltam a gardróbom – Második rész

Rendhagyó karácsonyi szettem

Ezt a sorozatot még novemberben készítettük Budapesten, a legutóbbi magyarországi tartózkodásom alkalmával. Arról korábban is írtam már, hogy a helyszín az örök szerelmem, a lenyűgöző belváros volt.

Az elmúlt években, az aktuális trendeket is követve és Duciland kínálatát is kihasználva választottam ki az ünnepi ruházatomat. Általában ezek több részből álltak. Mindig a részét képezte egy alkalmi viselet, ami vagy egy csipke ruha volt, vagy egy éppen hangulatomnak és hajszínemnek megfelelő vintage vagy boho stílusú ruha. Aztán az ünnep másod, illetve harmad napjaira általában egy könnyedebb karácsonyi mintás tunikát választottam egy hozzáillő leggingssel.

2017 KARÁCSONY

Idén azonban szakítottam az előző éveimmel és már jó előre egy olyan szettet terveztem be magamnak, mely nem csak egy ünnep alkalmával, hanem egyébként is egy buliban, moziban is megállja a helyét és külön – külön is hordható.

Amit a szettről tudni érdemes

Egy középfényes lakk hatású leggings melynek a szárán arany cipzárak találhatóak. Éppen ezek a kis cipzárak teszik hozzá azt a kis pluszt ami számomra különlegessé tette. Az arany szín pedig nem csak a kiegészítők színét határozta meg számomra, de tudtam, hogy az arany-piros karácsonyfa mellett is – ha eljön az ideje – jól fogok mutatni.

A tunika, egy szép, oldalt hosszított, aszimmetrikus fazonú csipke tunika. A hosszából adódóan [térdig érő fazon], ruhának is hordható. A csipke örök. Ez a ruha ameddig szét nem megy a mosásban az lesz számomra.

Mindkét darab az ünnep elmúltával hordható más szett részeként is. A leggings akár egy hosszított pólóval egy sportos szett részeként. Egy dologra, figyeljünk oda: 50-es méret fölött legalább combközépig érő felsőt viseljünk hozzá az esztétikum miatt. Mint pl én. 🙂 A tunikát pedig számtalan módon variálhatjuk. Viselhetjük egy övvel a derekunkon magassarkú cipővel és harisnyával. Hordhatjuk egy színes leggigssel és színben passzoló balerina cipővel és kiegészítővel. Stb…

Az ünnepi szetthez, ahogy fentebb írtam, arany kiegészítőket a választottam a Rossetti bizsu jóvoltából. A cipő egy fekete – arany – ocelot kombináció. Remekül koronázza az összhatást.

Talán ez az írás azoknak is szólhat akik nem feltétlenül szoknyás típusok. Inkább szeretik a nadrágokat vagy átmenet típusok. 🙂

Idén tehát ez volt az én választásom és elmondhatom, jó döntés volt. Nagyon szeretem a csipke érintését is a bőrömön és a lakk leggingset is szertetem ahogy rám feszül. Még karácsonykor is. 😉

A következező ,,Kipakoltam a gardróbom,, részben egy nagyon izgalmas összeállítással jövök. Főszerepben egy lila virágos nadrág lesz és piros tornacipő. 😉

Kellemes pihenést kívánok nektek az év végi leállás során és boldog, békés ünnepet! 🙂

Köszönöm a fotókat: Schäffer-Száz Anitának és a kiegészítőket a Rossetti bizsunak.