Helló, szia Szandi vagyok! ;) A legújabb Ducilandlány

A tőlünk már jól megszokott módon, amikor nagyobb változás következik be az életünkben arról valamilyen formában hírt adunk.

Nem csak arra kérünk titeket, hogy szembesüljetek vele, hanem igyekszünk amennyire lehet, beavatni benneteket a részletekbe is.

Tudjuk jól, ez az év senkinek sem volt egyszerű. Nekem személy szerint különösen nem. Sok veszteség ért. Úgy mondanám, számomra ez az elengedés és az újrakezdés éve volt. De ezen nincs semmi meglepő, hiszen tudjátok jól, egy igazi főnix lány vagyok.

Június 8-án ünnepeltük a Duciland 8. születésnapját és ez nem csak, hogy erőt ad a folytatáshoz, de olyan megvalósítandó terveket helyezett kilátásba előttem, amikért érdemes újra és újra hamuvá válni és megszületni. 🙂

A változás szele….

A nyár folyamán több fontos döntést is meghoztam.

Az egyik ilyen, hogy Duciland mostantól csak is kizárólag nagyméretű alkalmi ruhák értékesítésével fog foglalkozni.

Fontos kiemelni, hogy a cél és a mondanivaló nagyjából ugyan az maradt, de mindezt új szlogen mögé építem fel és ehhez a Duciland márka képviselőjének egy teljesen új arcot választottam. Erről kicsit később.

Ahhoz értsd amit mondani szeretnék neked, fel kell tennem neked egy lényeges kérdést! Mi jut neked arról eszedbe, hogy szépség?

Talán azt jelenti számodra, hogy a csinos pofid után megfordulnak utánad az utcán?

Nem.

Szépnek lenni, a jó érzés, a harmónia, a boldogság, amit magunkról sugárzunk. 
A belsőnkből áradó jó, ami megbújik bennünk. És ennek nincs köze holmi külsőségekhez.

Öltöztesd fel a szépséged!

Az új szlogen és a hozzá tartozó Plus Evening Dress #PED alkalmi ruha kollekció. Mely minden molett hölgy szépségét hivatott még szebbé tenni, és kiemelni azt.

A fiatalos nagyméretű alkalmi ruházat, ami igyekszik egy kis plusz boldogságot csempészni a dundi hölgyek hétköznapjaiba. Nem mellékesen a márka www.pluseveningdress.com nemzetközi oldala is él már. Nemzetközi vizekre evezünk, de erről egy másik cikkben.

Na de ki is az a Szandi?

Ha nekem kellene jellemeznem őt, bajban volnék. Egy nagyon izgalmas és érdekes dundi ,,lány!,, Jó értelemben véve még nincs elrontva. 🙂 Gondolok itt a ,,szakmára”. (De hülyeségeket írok… olyan végül is otthon nincs. :D) Teljesen természetes, az jó ránézni típus. De ezt ti is látni fogjátok a képeken. 🙂 Olyan mint bárki, de mégsem. Egy igazi dögös ,,csajszi!”

Amit nagyon fontosnak tartok kiemelni vele kapcsolatban: Szandi egy ALMA hölgy. Az alkatra jellemző kerek pocival F-es kosármérettel és keskeny csípővel. Csakúgy mint a legtöbb magyar hölgy. Kiemelten fontosnak tartom, hogy a ruhák, ne csak csilli-villi 42-es homokóra modelleken legyenek bemutatva. Így Ő ideális választás.

Szandi tehát a Duciland márka új arca! Fogadjátok szeretettel! Alább pedig olvassátok el a saját maga írt bemutatkozását és nézzétek meg a képeit!  

,, Nagyon sokáig gondolkodtam, hogyan s miként kezdjek hozzá a “rövid” kis bemutatkozáshoz…. Kezdjem a korommal hobbimmal, majd rájöttem, ezzel nem hozlak közelebb titeket magamhoz!

Duciland Plus Size Alexa ruha több színben

Cserfes egy Fruska vagyok 1990-ben  láttam meg a napvilágot. Gyerekkorom óta vagyok dundi. De a magam 172cm-es magasságommal szériáztam a 60kg-os lányok között is. Gyerekként és felnőttkoromra is görcsössé vált számomra az állandó megfelelni akarás kényszerérzete.

Duciland Elisa Plus Size estélyi ruha több színben

Bizonyítani akartam édesanyámnak és a körülöttem lévő társadalmi normatíváknak.6 éve megtaláltam a legjobb barátom a férjem aki mindenben támogat. 2008ban ismertem meg egy McDonald’s-ban, ahol a főnököm volt és itt jön a csavar az élet úgy hozta hogy 2014ben ismét a főnököm lett és egy nosztalgiás vacsis este óta már hatodik éve a társam barátom szeretőm … jah és még mindig a főnököm.

Duciland Ella plus size ara ruha

Hogy hogyan is került az életembe a Duciland csak hogy erről is írjak pár sort … remélem még nem untok. 3 éve egy garázsvásár kapcsán ismerkedtünk meg ez úgy alakult hogy ruhát kerestem a kisebbik hugim esküvőjére. Volt elképzelésem kötött volt a szín, de sehol sem találtam magamra valót higgyétek el nekem rengeteg mindent próbáltam, de egyikben sem fogott meg az az érzés ami akkor és ott és ez azóta is töretlen. A garázsvásáron Zsu is ott volt mindenben segített szebbnél szebb ruhák, ha jól emlékszem azon a napon 4 ruhát el is oroztam. A szerelmem a ruhák iránt mindig is megvolt a szimpátia Zsu iránt akkor ott személyesen alakult ki a bizalom a szenvedély a ruhák kapcsán és a Duciland iránt azóta is töretlen.

Duciland Margaret Plus Size estélyi ruha több színben

Miért jelentkeztem modellkedni?

Szeretem a saját korlátaim feszegetni! Szerettem volna, ha mások erőt merítenek a képek láttán és nem szégyenlik tovább a testüket, hanem pillangó módjára megtanulnak repülni, ki bújva a bábjukból. Sokan csak az agyonfilterezett vékony lányokat találják egy-egy ruhába bújtatva és nem tudják elképzelni, hogy ők is hordhatnak merészebb darabokat! Sőt rajtuk még sokkal jobban is fog állni, hiszen igazi nők fogják hordani és az, ha egy nő jól érzi magát a bőrében az a külsőségekben is megmutatkozik! Van amikor ehhez éppen elég egy jól megválasztott ruha haj vagy ékszer. Ha ezekkel a képekkel motiválhatok másokat, hogy legyenek bátrak és merjenek ki lépni a komfortzónájukból már megérte. Számomra mindenképpen nemcsak új élményekkel gazdagodtam , de én magam is átléptem a saját magam korlátait.

Duciland Mia pillangó koktélruha több színben

Hogy mi ki is vagyok én hmmm… mikor milyen kedvem van. NŐ, díva, néha színpadias gyerek olykor  egy, szex(i) istennő. Vannak jó és vannak rossz pillanataim olyan vagyok, mint te, aki ezeket a sorokat olvasod, de egy valami biztosan közös egy izzig -vérig Duciland lány!”

Duciland Lily Rose Plus Size Ara ruha
h

Forduljatok Szandihoz is bátran, mostantól bizalommal a kérdéseitekkel. Azért vagyunk, hogy segítsünk! 🙂

Köszönjük szépen, hogy itt vagytok velünk, maradjatok még jó sokáig!

Ne felejtsétek el tartani magatokat az új szlogenünkhöz!

Keressetek meg és én majd felöltöztetem a bennetek rejlő szépséget!

#Berecz Zsu.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.