Fiatalos Alkalmi ruha, rendelési tippek – trükkök

Hosszú lesz, de úgy gondolom érdemes elolvasni! Különösen akkor, ha egy olyan fontos eseménye előtt állsz az életednek, mint az esküvőd! 😊 Tehát opcionálisan kinek mi, egy pohár bor, vagy egy jó tea, kávé bekészítve és kezdhetjük is. 🍷☕.Van néhány nagyon fontos szempont a rendelés előtt, amit jó ha végig járunk. És általában ezért írom, hogy beszéljünk és írjál üzenetet, ne csak úgy megrendeld a ruhát.

📌 Rendelés előtt

☝Az első és a legfontosabb a megfelelő méret kiválasztása. Alkalmi ruhából, estélyiből és koktélruhából a legtöbb esetben nem az a méret a megfelelő számodra, amit egyébként hordasz. Ennek több oka van. Egy pólóból felvesszük a sokkal nagyobbat, akár két számmal nagyobbat is, nadrágból, leggingsből a kisebbet hordjuk.

☝Ezért fontos, amikor a nagy alkalomra készülünk, hogy az adott méreteink szerint (a test méreteink) adjuk le a rendelést.

🙅‍♀️Ne rendelj soha alkalmi ruhát aszerint, hogy hány kiló vagy!!!

🙅‍♀️Ne rendelj soha alkalmi ruhát rutinszerűen!

☝A legfontosabb, hogy a ruha mellben és vállban szépen álljon. Se ne feszüljön és ne is lógjon. A legtöbb Duciland webáruházban található ruha rugalmas és mell alól A vonalú, tehát ha egy picit vétünk is a többi méréssel, a ruha szabásvonala tudja ezt korrigálni. ☝DE nagyon fontos, hogy mell körméret vételét, minden esetben melltartóban és lehetőleg textil vagy papír mérőszalaggal mérjük. Ne a párunk colostokjával! 🙂📏A legjobb, ha megkérünk egy családtagot vagy barátot hogy mérjen le minket! 🙏🙏🙏

📌 A webáruház , méretek, mérettábla

☝Minden termék mellé fel van töltve a termékhez tartozó mérettáblája. Plusz minden termékleírásban szerepel, hogy a képen látható modell milyen egyedi méretekkel rendelkezik.

☝A mérettábla azonban csak iránymutató. Úgy mondanám leginkább a testméretekre vonatkozik. Így fordulhat elő hogy ugyan azt az 52-es méretű ruhát fotózhattuk a 130-as derékbőséggel rendelkező alma alkatú Szandin is mint rajtam aki körte alkatú 147-es csípővel rendező hölgy vagyok.

☝Alapvetően a legnagyobb méreteket 140-es mellbőségig és 160-as csípőméretig bátran ajánlom.

☝Javaslom a tájékozódást a webáruházban. ASZF elolvasását. Fizetési és szállítási információk tanulmányozását.

📌 Rendelési idő és a rendelés leadása

Alapvetően én már tudom, hogy mely ruhákra van a legnagyobb igény. De előfordulhat, hogy átmenetileg kifogyunk a nagy méretekből. Sőt többen nem a fehérben képzelitek el a nagy napot. Nem beszélve örömanyáinkról és koszorúslányainkról.

Éppen ezért…

☝Mindenképpen szánjátok megfelelő időt a ruha megtalálására! A kiválasztásra a megrendelésre és a szállításra is. Az esküvő egyébként is sok szervezést igénylő feladat. A ruha miatt ne legyen aggódás, ezért minimum egy hónappal előtte jó, ha lefixálod magadban, amit szeretnél.

☝Ami nagyon fontos, mindig legyen egy B terved is. Ha csak fejben is, de legyen!!!

📌 Rendben az én ruhám megvan, de mi lesz a koszorúslányokkal?

☝Alapvetően Duciland webáruházában molett ruhákat értékesítek, de a varroda akivel együtt dolgozom 8-as mérettől készíti ezeket egészen 54-es méretig. Amennyiben szeretnéd, hogy koszorúslányaid szép harmóniában álljanak melletted, keress meg bátran. A kedvezmény feltételeit megbeszéljük.

Remélem ezzel a kis összefoglalóval a segítségetekre voltam. Ezentúl is, bármilyen kérdésetek van, írjatok bátran üzenetet. Várom! Zsu. 🙂