Fizetési lehetőségek

Minden kifizetés kiindulási pontja, az amikor a kosárban rákattintasz a ,,Tovább a pénztárhoz,, gombra, azt követően, hogy kiválasztottad az átvételi lehetőséget illetve a szállítási opciót.

Fizetés bankkártyával / hitelkártyával

PAYLIKE

A Webáruházban lehetőség van bankkártyás fizetésre a PayLike szolgáltató segítségével. Minden nagyobb kártyatípust elfogad a szolgáltató. Az alábbi képes bemutatóval segítséget nyújtok, hogyan tudod használni.

Az első érkezési felület a kosár után amikor kiválasztottad, az átvételi módot, hogy PayPal lehetőségével, vagy bankkártyás fizetési módot választva szeretnéd kifizetni a rendelésed.

Az első teendő, az ha a bankkártyával , vagy hitelkártyával fizetsz, hogy a nyílnál jelzett helyen kiválasztod a ,,Credit card (Paylike)” fizetési lehetőséget. Majd a ,,Tovább a fizetéshez ,,gomb-ra,, kattintasz.

Duciland Bankkártyás fizetés

Meg is érkeztünk a következő oldalra ahol nincs más dolgod, mint megadni a kártya adataidat, le ellenőrizni az összeg helyességét és a ,,Fizetés,, feliratra kattintani!


Duciland Bankkártyás fizetés

Tényleg ennyire egyszerű és gyors az egész! 🙂 A tranzakcióról ami egyben a rendelés visszaigazolása is, azonnal küldi a rendszer automatikusan az emialt számodra. Erről külön üzenetet nem küldünk. Érdemes megnézned a spam mappádat, ha nem érkezett meg.

Fizetés PayPal regisztrációval

Tudom, hogy Magyarországon sokan idegenkednek sajnos még mindig a PayPal használatától. Az üzleti és a privát ügyeimet is kizárólag PayPal kifizetéseken keresztül intézem. Ha úgy gondolnám, hogy nem megfelelő vagy biztonságos, nem használnám az üzletemben és a banki szolgáltatásaim sem bíznám rá. Remélem ez számodra is garancia. 

Két módon tudsz regisztrációs PayPal fizetést létrehozni a Duciland webáruházban.

1.) Fizetés PayPal regisztrációval, PayPal átutalással a hozzárendelt bankszámlád, vagy bankkártyád segítségével. Vagyis ha már van PayPal fiókod.
2.) Vagy akár egy most gyorsan beregisztrált segítségével. Vagyis ha most regisztrálsz egyet.

A képes súgóban megmutatom, hogyan tudsz fizetni már meglévő PayPal regisztrációval és azt is hogyan kezd el a regisztrációt.

A kiindulási pont, itt is az, hogy megérkezel a szállítási mód kiválasztása után a kosárból a pénztárba. Kiválasztod a a fizetési módnak a PayPal lehetőséget. Majd Kattintasz a tovább a PayPalhoz ,,gombra,,.

Duciland PayPal fizetés

A PayPal átirányít a saját felületére.

Ducialnd PayPal fizetés

Bejelentkezel a fiókodba és elvégzed a fizetési műveletet.

Amennyiben nincs PayPal regisztrációd és szeretnél azt is megteheted. Az alábbi képen látható módon kattints a ,,Create an account” gombra és rendszer végig fog vinni a folyamaton, melynek a végén el tudod végezni majd a kifizetést. A regisztráció nélküli PayPal fizetésről lentebb írok.

Duciland PayPal fizetés

(A kötelező) A PayPal automatikusan titkosítja a bizalmas információkat Secure Sockets Layer protokoll (SSL) segítségével.
Egy egyszerű regisztrációt követően a PayPal oldalán, könnyen gyorsan és biztonságosan fizethetsz ezen a módon is.

Fizetés PayPal regisztráció nélkül bankkártyával

A kosár képét már nem másolom be, azt már fentebb megtanultuk, hogy kell választani fizetési opciónak a PayPal lehetőséget.

Amennyiben nem szeretnél regisztrálni a PayPal szolgáltatóhoz, kártyával szeretnél fizetni, de azt mégis a PayPal felületén szeretnéd megtenni azt a következő módon tudjuk megtenni.

Duciland PayPal fizetés

Egyszerűen hagyjunk figyelmen kívül mindent amit ajánlgat nekünk csak válasszuk ki a ,,Pay by Debit or Credit Card” opciót. Majd megérkezünk az alábbi felületre ahol ugyan úgy csak a személyes a bankkártya adatainkat kell megadni mint egy kártyás fizetésnél, mert, hogy ez az. Aztán végre hajthatjuk a kifizetést.

Duciland PayPal fizetés

Remélem sikerül hasznosítani a képes súgót! Bármilyen kérdés van nyugodtan írjatok, vagy az infós címre, vagy a facebook oldalra üzenetet, szívesen segítek!

Magánemberként és cégként is bátran ajánlom a PayPal regisztrációt. Különösen akkor ha a törzsvevőm vagy. Akkor is ha sokat vásárolsz online. Bármilyen probéma merül fel a vásárlás során, vissza tudod hívni a kifizetésed, és PayPay segít rendezni a vitádat az eladóval. + egy jó indok mellette. 😉