GYIK

Gyakran Ismétlődő Kérdések

RUHÁZATTAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

– Nem vagyok biztos a méretekben, 42-46-50-es, melyik a számomra megfelelő méret?

A megfelelő méret kiválasztásához, megtalálod minden termék egyedi mérettábláját felötlve, minden egyes termék mellé a termékfotók között. Azonban, ha biztosra szeretnél menni, Facebook oldalunkon készséggel állunk rendelkezésedre, hogy a megfelelő méretet kiválasszuk számodra.
ITT: https://www.facebook.com/Duciland/

– Mit tegyek, ha nem megfelelő méretű terméket  választottam?

Átvételt követő 3 munkanapon belül jelezd azt  felénk valamelyik elérhetőségünkön, ahol egyeztetni tudsz a csere lehetőségéről. Ha az árucsere lehetősége adott, akkor eredeti csomagolásban és címkével küld vissza a terméket saját költségeden a címünkre, és mi a csere terméket az egyeztetésnek megfelelően küldjük a megadott szállítási címére. Erre egyszeri alkalommal díjmentesen van lehetőség.

Előfordulhat azonban, hogy nem tudunk cserélni ugyan olyan termékre, mert pl: nincs kisebb/nagyobb méret. Ebben az esetben opcionálisan a  visszautalás vagy az egyéb cseretermék  között tudsz választani.

RAKTÁRKEZELÉS

– A webáruházban található összes termék azonnal elérhető, és tudjátok küldeni?

Nem. A megrendelések nagy része során egyéni megrendelést teljesítünk. Minimális raktárkészlettel dolgozunk.

1.) Raktárkészletről: ( raktárkészlet fül) 7-10 nap alatt tudjuk teljesíteni a leadott megrendelést.

REGISZTRÁCIÓ

– Regisztrálnom kell a weboldal használatához?

Nem, vendégként is vásárolhatsz és fizethetsz anélkül, hogy regisztrálnál.

– Mégis, milyen előnyökkel jár a regisztráció?

Egy fiók regisztráció után, a következő rendelésnél már nem kell újra kitöltened a kötelező adatokat, mert a rendszerünk tárolja azt, így könnyű dolgod lesz.

FIZETÉSI MÓDOK

– Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket?

Erre több lehetőséged is van:

1.) Bankkártyával a PayPal felületén PayPal regisztráció nélkül.
Erről bővebben súgót találsz a fizetési lehetőségek fül alatt.

2.) PayPal átutalással, regisztrált PayPal fiókkal

3.) Bankkártyás fizetéssel

BIZTONSÁG

– Biztonságos a weboldalon történő vásárlás?

A fizetéskor a rendszer 128 bites Secure Sockets Layer (SSL) titkosított biztonsági oldalra továbbítja adatait. A kártyaadatok megadásának pillanatában rendszerünk biztonságos módban van, hogy megvédjük adataidat.
Tekitsd meg a PayPal-t: A PayPal automatikusan titkosítja a bizalmas információkat Secure Sockets Layer protokoll (SSL) segítségével. Mielőtt regisztrálna vagy bejelentkezik a PayPal webhelyére, szervereink ellenőrzik, hogy jóváhagyott böngészőt használ-e, amelyik SSL 3.0 vagy újabb verziót használ.
Amint az információ elérte a PayPal webhelyet, egy olyan kiszolgálón él, amelyet fizikailag és elektronikus úton erősen őrzött. A PayPal szerverek egy elektronikus tűzfal mögött vannak, és nem kapcsolódnak közvetlenül az internethez, így a személyes adatai csak az engedélyezett számítógépekről érhetők el.