CH54NT, United Kingdom
+36304794452
info@duciland.com

Rólam

Különleges, mint TE!

A nevem Berecz Zsu. és nem tudok hidd el, olyan röviden bemutatkozni, hogy te azt biztosan el is olvasd! Hogy is tartja a mondás, minden voltam már én csak az akasztott ember nem.

Komolyan! Gondolnád, hogy 9 évig katonaként szolgáltam? Hahaha, na ugye! Én szóltam!

Azért igyekszem rövidre fogni. 😉

Jelen állás szerint, egy Walesben élő 44-éves egyedülálló, 120+ kg, számláló, kövér nő vagyok.

Ez a blog oldalam. Alapvetően kétféle tartalommal találkozhatsz itt:

  1. Életmódváltás 2.0 Alias BÁJ BÁJ HÁJ, címmel indítottam a főzőcskés fotós írásaimat tartalmazó blogomat. Ez nem egy módszer és nem egy csodaszer. Kiegyensúlyozott fogyás, azért, mert normális minőségi étrendet fogyasztok. Nincs benne semmi humbuk.
  2. Divatblog. Nemrégiben tettem egy online körutazást a kibertérben, érdemi mondanivalóval bíró divatblogot kerestem. Nem találtam. Ami tartalmat találtam, ott akkora baromságot írtak a duci hölgyeknek ,,jótanács” gyanánt, hogy úgy döntöttem, inkább írok én. Nem vagyok szakértő. 8 év tapasztalat és ruhák végtelen imádata íratja csupán velem.

Miért írok blogot, és miért éppen ezekről a témákról?

A ruha téma kislány koromban eldőlt, amikor a sötétítő függönyből ruhát csináltam magamnak. Saját magamtól tanultam meg a régi pedálos Singer gépen varrni. 🙂

Szerelem és szenvedély.

Életmódváltás. Sokan vagytok, vagyunk. A kitartás pedig kevés. Ahogy az időnk is amit élve eltölthetünk. Nem papolni akarok. A családomban az átlagéletkor 65-év. Nem akarok 20 év múlva meghalni mert túlsúlyos vagyok! Szeretném, ha velem tartanál és segíthetnék neked.

A blog írás.

Grafomán vagyok, de a kezdetektől azt vettem észre, hogy számomra ,,gyógyszer” , ha írhatok. Amikor ez segítség másoknak is, az a bónusz.