Rólam

Szia Idegen! 😉

Örülök, hogy itt vagy az oldalamon, és kíváncsi vagy arra ki lehetek én?! 🙂

A nevem Berecz Zsu. ahogy mások mondják rólam, egy igazi ,,Kelj Fel Jancsi,, típusú emberke vagyok, egy Főnix madár. Plus Size Blogger vagyok, író. És a divat szerelmese.

Röviden a történetem.

Valamikor gyermekkoromban eldőlt a sorsom. Vagyis, hogy a végzetem a divat és ruhák világa lesz.

Ez van. A szerelem az szerelem.

Kislány koromban a függönyből készítettem magamnak ruhákat, és mindig divatbemutató és esküvői nász menet volt az utcánkban. Ez ezért érdekes mert nagyon vidékről Sajószentpéterről és 30 évvel ezelőttről beszélünk. 🙂

Saját magam tanultam meg egy ősrégi pedálos Singer varrógépen varrni. Persze mindig vittem valami újítást a szüleimtől kapott ruhákba.

A valóságban, vagyis amikor felnőttem, a divat világába 2002-ben kerültem amikor megalapítottam Magyarországon az első Plus Size Facebook közösségét Duciland névvel. Büszke vagyok ara, hogy csoport most is működik. ITT megnézheted: https://www.facebook.com/groups/duciland

Két évvel később létrehoztam a saját ruha márkám a neve Duciland, és a hozzátartozó facebook márka oldalt ami szépen lassan lépked a 16 ezres követőtábor felé. ITT megnézheted: https://www.facebook.com/Duciland

Három éve élek a csodálatos Walesben! Úgy érzem, nem szeretnék soha máshol élni.

Nagyon szeretem, a maga furcsaságával, lassúságával és egyediségévél.

Bár azt nem ígérem, hogy a walesi nyelvet valaha megtanulom. 🙂

Úgy alakult, hogy soha nem csak a ruhákról szólt életem. Mindig fontos volt számomra, hogy segítsek az embereknek. A társadalmi felelősségvállalás mindig az életem része lesz.

Erre itt egy csodálatos példa, életem eddig legnagyobb büszkeség a #WordPower projekt! Egy zseniális akt sorozat, mely a szavak erejével mondja el 15 fantasztikus ember történetét. ITT megnézheted: https://duciland.com/index/wordpower/

Az évek tapasztalata azt mutatja, hogy nagyon sok molett ember küzd önelfogadási problémával. Ezért nem csak arra van szükség, hogy a divatban kapjanak útmutatást, hanem meg kell tanulniuk, hogyan szeressék önmagukat.

Angliában egy fokkal jobb a helyzet. Itt kevésbé szólnak bele az emberek a másik dolgába. Nagyobb a szabadság. Magyarországon, úgy gondolom egyelőre elképzelhetetlen egy duci hölgyeket felvonultató reklám a tévében, vagy akár egy óriásplakát az utcán.

A helyzet javulóban van, de sok helyen maga a társadalom tehet arról, ahogy az emberek viszonyulnak önmagukhoz.

Az én dolgom pedig az, bárhol élek is, hogy boldoggá tegyem az embereket a ruháimmal, az írásaimmal pedig segítséget nyújtsak.

A blog oldalaimon alapvetően kétféle tartalommal találkozhatsz

  1. Életmódváltás 2.0 Alias BÁJ BÁJ HÁJ, címmel indítottam a gasztro , főzőcskés fotós írásaimat tartalmazó blogomat. Ez nem egy módszer és nem egy csodaszer. Kiegyensúlyozott fogyás, azért, mert normális minőségi étrendet fogyasztok. Nincs benne semmi humbuk. Jelenleg a 8-hétnél járok és 6,4 kg-t vesztettem el. Az írásokat ITT, tudod követni: https://duciland.com/index/baj-baj-haj-eletmodvaltas-2-0/
  2. Divatblog. Nemrégiben tettem egy online körutazást a kibertérben, érdemi mondanivalóval bíró plus szie nőknek szóló divatblogot kerestem. Nem találtam. Ami tartalmat találtam, ott akkora baromságot írtak a duci hölgyeknek ,,jótanács” gyanánt, hogy úgy döntöttem, inkább írok én. Nem vagyok szakértő. 8 év tapasztalata, több ezer eladott ruha, a hozzám forduló hölgyek, a törzsvásárlóim elégedettsége és a ruhák végtelen imádata íratja velem a mondanivalót. Az pedig van bőven. Létrehoztam, tehát a NEKEM A DIVAT fashion blogot, amit ITT tudsz követni: https://duciland.com/index/nekem-a-divat-plus-size-blog/

Szerelem és szenvedély.

Úgy alakította az élet, hogy lehetőségem volt több dologgal kísérletezni a ruha értékesítés területén. Értékesítettem mindenféle típusú molett ruházatot. Majd bevezettük a fürdőruha kollekciót és tavaly megszületett Duciland egyik kis gyermeke is a Sexy Little Thing fehérnemű kollekció. Igyekeztem mindig arra venni az irányt amerre a vevőimnek az igénye mutatott, illetve ami nekem is örömet okozott. A hosszú évek tapasztalata azt hozta meg számomra, hogy végállomás mindenképpen a nagyméretű alkalmi ruhák lesznek. Ezért Duciland név alatt elindul a márka királynője a csodálatos Plus Size Hölgyeknek a csodálatos alkalmi ruha kollekcióm Plus Evening Dress márka névvel. Szerintem imádni fogod! Én ruha rajongóként imádom!

A fejlődés és a bővülés útjára léptem. Szeptembertől Angliában is indulunk azonos márkanévvel a pluseveningdress.com oldalon.

Mit találhatsz a webshopban? Csodálatos nagy méretű estélyi ruhákat, koktél ruhákat. Készülhetsz esküvőre, szalagtűzőre, rendezvényre, iskolai megívásra. Lehetsz te a Plus Size Ara, vagy Plus Size koszorúslány, Lehetsz az örömanya, csodálatos alkalmi ruhákat kínálok neked nagy mértekben és csodás színekben!

Bízom abban, hogy a ruháim boldoggá tesznek téged az írásiam pedig a segítségedre lesznek és hasznosítod a mindennapok során.

Látogass vissza gyakran, várlak szeretettel!

Berecz Zsu.