Termékeinket a PARCELFORCE futárszolgálat kézbesíti.

A futárnál fizetésre nincs lehetőség, tekintve, hogy utánvéttel csomagot NEM kézbesítünk.
A mindenkori kézbesítés díja 1 és több termék esetén is Magyar Futár szolgáltatással 3500.- HUF, Parcelforce szolgáltatással 8800.- HUF (Magyarország tekintetében.)

 

A szállítás / kézbesítés két lehetséges módja Duciland Webáruházból

1.)

A szolgáltató minden páros héten, az az minden második héten (k-cs) Anglia – Magyarország vonatkozásában tevékenykedő futárcéggel küldi haza egyben az addig beérkező megrendeléseket. A rendelés Magyarországra érkeztét követően, a GLS futárszolgálat kézbesíti tovább. A Vámkezelés a szállítás során megtörténik, a vevőnek további áfa és vámfizetési kötelezettsége nincs. Elsősorban azoknak ajánljuk akiknek nem SOS a ruha kézbesítése. Az indulási időpontokhoz képest 1 héten beül kézbesíti a GLS futár a rendeléseket.

Aki ezt a szállítási módot választja, nincs semmi más dolga csak a rendelés leadása során fizetéskor a ,,MAGYAR FUTÁR,, opciót választani. A szállítási díja 3500.- HUF és nincs egyéb fizetendő költség!

2.)

Szállítás Nemzetközi futárszolgálattal Parcelforce >>> Magyar Postával

Röviden a vám / ÁFA fizetés folyamata: 

A rendelés leadásra kerül a webáruházban. Az összeg tartalmazza a ruha árát és a szállítási költséget. Mi a szolgálató elintézzük az összes szükséges vám ügyintézéshez szükséges papírmunkát és továbbítjuk a futárszolgálat felé. Amikor a csomag Magyarországra érkezik vámvizsgálaton esik keresztül. Ahol megállapítják a fizetendő ÁFA díjat. Ez most 27% Magyarországon. A Magyar Posta kézbesíti a csomagot és a vámköltséget a kézbesítőnél lehet kifizetni. A feladástól számítva 7-10 munkanap a kézbesítési idő.

Felelősséget a késésért, kései fizetésből adódó késésekért, ki nem fizetett vám költségért, sajnos nem tudunk vállalni. A Magyar Posta az át nem vett küldeményt a postán letétbe helyezi és kifizetésig ott marad. EZ A VEVŐ FELELŐSSÉGE!

Aki ezt a szállítási módot választja, nincs semmi más dolga csak a rendelés leadása során fizetéskor a ,,PARCELFORCE,, opciót választani. A szállítási díja 8800.- HUF. Majd az érkezést követően a Magyar kormánynak 27% vámköltség fizetés köteles a rendelés.