Szállítás

Termékeinket a PARCELFORCE futárszolgálat kézbesíti.

A futárnál fizetésre nincs lehetőség, tekintve, hogy utánvéttel csomagot NEM kézbesítünk.
A szállítási költség 1 termék és 5 termék esetén is 5200.- HUF.

 

A szállítás / kézbesítés két lehetséges módja Duciland Webáruházból

1.)

A szolgáltató minden páros héten, az az minden második héten Anglia – Magyarország vonatkozásában tevékenykedő futárcéggel küldi haza egyben az addig beérkező megrendeléseket. A rendelés Magyarországra érkeztét követően, a GLS futárszolgálat kézbesíti tovább. A Vámkezelés a szállítás során megtörténik, a vevőnek további áfa és vámfizetési kötelezettsége nincs. Elsősorban azoknak ajánljuk akik nem SOS a ruha kézbesítése.

2.)

Szállítás a Magyar Postával (Magyarország határáig a Parcelforce kézbesít, majd itt veszi át a kézbesítést a posta)

Röviden a vám / ÁFA fizetés folyamata: 

A rendelés leadásra kerül a webárházban. Az összeg tartalmazza a ruha árát és a szállítási költséget. Mi a szolgálató elintézzük az összes szükséges vám ügyintézéshez szükséges papírmunkát és továbbítjuk a futárszolgálat felé. Amikor a csomag Magyarországra érkezik vámvizsgálaton esik keresztül. Ahol megállapítják a fizetendő ÁFA díjat. Ez most 27% Magyarországon. A Magyar Posta kézbesíti a csomagot és a vámköltséget a kézbesítőnél lehet kifizetni.

Felelősséget a késésért, kései fizetésből adódó késésekért, ki nem fizetett vám költségért, sajnos nem tudunk vállalni. A Magyar Posta az át nem vett küldeményt a postán letétbe helyezi és kifizetésig ott marad. EZ A VEVŐ FELELŐSSÉGE!